Gemensamt för alla cyklar vi erbjuder är att de har en genomgående hög kvalitet. Anledningen är enkel. Vi äger cyklarna i 3 år och vill väldigt gärna att den anställde köper ut cykeln när avtalet löper ut. Det gör man bara om man är nöjd med produkten. Det är också av den anledningen avtalet inkluderar två obligatoriska service.

Bara det bästa

Varumärkena vi företräder är kända och pålitliga och huvudleverantörer är Batavus, Lapierre, Haibike och Butcher and Bicycles. 4 premiummärken som sticker ut kvalitetsmässigt. Det säkerställer tillgången till reservdelar såsom batterier och övriga märkesunika delar. Till dessa har vi knutit till oss några andra kvalitetsleverantörer och sortimentet är levande och under ständig utveckling. Finns det önskemål om ytterligare alternativ är vi lyhörda – bara det inte är i konflikt med vårt kvalitetstänk.

Traditionella Elcyklar

Brukscyklar som används till ditt normala dagsbehov.

MTB

Cyklar gjorda för att ha roligt med. Oavsett om det är för träning eller bara nöjescykling så är de utrustade med utanpåliggande växlar och finns både med och utan elmotor. Finns i olika utförande.

Racer

Lättviktscyklar för den träningsvillige. Som ni förstår får man här trampa alldeles själv. Många har längtad efter att få sträcka ut på landsvägen men inte blivit färdiga att investera i en dylik cykel. Spännande val.

Lastcyklar

En ny typ av cykel som vänder sig till barnfamiljer, hundägare och till de som skall ha mycket med sig på sin cykeltur. I vårt utbud finns bara elunderstödda lastcyklar då de utan är väldigt tungtrampade på grund av sin vikt.

Tillbehör

Här erbjuder vi utrustning som gör cykelfärden mer säker, roligare och bekvämare.