I mer än 60 år, har LAPIERRE kombinerat teknisk innovation, estetik, full fokus på detaljer

och med sin erfarenhet från de viktigaste tävlingarna kan man erbjuda de vackraste och mest effektiva cyklar

Oavsett vilken cykel, Landsväg eller MTB, tävling, sport eller fritid så hittar du säkert din dröm cykel i LAPIERRE’s sortiment. Alla våra cyklar skapas i Frankrike, i enlighet med den naste teknologin på detta område.

Redan ledande inom MTB på den franska marknaden och nu erövrar LAPIERRE resten av världen.

Optimering av vikten på våra cyklar är fortfarande ett viktigt mål för oss. Även om våra cyklar är några av de lättaste på marknaden, vägrar vi att ta onödiga risker som kan äventyra tillförlitligheten av våra cyklar.

Testad av professionella cyklister.

Kvaliteten på våra cyklar bekräftas varje dag av FDJ.fr, Team Lapierre, Gravity republiken, eller Nicolas Vouilloz själv.

En aktiv FoU-avdelning.

Dijon, där huvudkontoret är baserat, är fortfarande hjärtat av den tekniska utvecklingen för MTB och lands- vägscyklar. Ett helt team av ingenjörer och cykelnördar är tillägnad vår forskning av innovativa lösningar, som ska kunna tillgodose alla typer av behov. Våra ingenjörer tar aktivt del i tester gjorda med våra team cyklister. På

LAPIERRE har alla en cykel och ingår i valideringen av ingenjörernas forskning.

Varje cykel är monterad för hand.

På LAPIERRE är kvalitetskontroller och engagemang från varje anställd viktig. Alla Lapierre-cyklar monteras i Frankrike av riktiga cykelbyggare, som intygar med sin signatur att varje cykel är monterad enligt högsta stan- dard, detta gör det möjligt att kontrollera kvaliteten i varje skede av monteringsprocessen.

Titta in på Lapierres hemsida genom att klicka här