Aldrig förr har det varit så rätt att investera i en cykel!

Cyklandet upplever för närvarande en renässans och en starkt bidragande orsak är elcykelns utveckling och utbredning i Europa.

Fler och fler återupptäcker cykelns förträfflighet. Bara du kan avgöra vad som är viktigast för dig. Nya företeelser som miljöpremie och förmånscykel gör anskaffningen av en cykel både lättare och billigare.
Allt fler använder cykeln till och från sitt arbete. Här har elcykeln en sin största kundgrupp. Att man är fräsch när man kommer till jobbet oavsett vindriktning är en viktig orsak.

Med eller utan elhjälp står cykeln för så många mervärden i vår vardag.

  • Ekonomi
  • Tidsbesparing
  • Motion
  • Upptäckarglädje
  • Lust
  • Frihet
  • Hållbarhet och miljömedvetenhet

Vi marknadsför framförallt elcyklar till konsument och företag. Vi tycker det är viktigt att man ska prova, titta och känna på den cykel man tänkt köpa. Det är en hyfsat stor investering och blir det inte rätt från början är det lätt att cykeln blir stående. Av den anledningen är vårt show room och tillika butik på Flygstaden centrum i vår verksamhet och med tanke på ovan nämnda mervärden är det kanske mer rätt att kalla den för en livsstilsbutik Har du minsta intresse så titta in, gärna fler gånger, så hjälps vi åt att hitta rätt lösning till just dig.

Under rubriken “cyklar” ovan hittar du ett antal olika cyklar som tillfredställer lite olika användningsändamål och livstilar. Finns inte vad du söker så hör av dig, kanske har vi en bra lösning som faller just dig på läppen.

Miljöpremie på Elcyklar!

Köper du en elcykel efter den 20 september 2017 får du 25 % av kostnaden tillbaka 2018. (max 10 000 kr). Premien söker du själv från och med den 1 februari. Första utbetalningstidpunkt blir april och ansökningarna behandlas i den ordning de kommer in till Naturvårdsverrket.  Se vad Naturvårdsverket skriver i sin information